Hulmursisolering

ER DIT HUS EGNET TIL HULMURSISOLERING?

Hulmursisolering er en relativ omkostningslav og forholdsvist nem løsning at isolere på, hvis dit hus ikke allerede er isoleret. Hvis dit hus er bygget med en ydervæg, der består af to mure – en indvendig mur og en ydermur – så er der mellem disse to mure et hulrum, der kan isoleres.

HVORDAN FOREGÅR HULMURSISOLERING?

Når vi hulmursisolerer, foregår det ved, at vi fjerner murstenene eller borer et mindre hul i facaden. Herefter blæser vi et isoleringsgranulat ind gennem murstenshullerne.

Vi benytter os af Knauf mineralglasuld, der har en lambda-værdi på 34. Det betyder, at den har en lav varmeledningsevne og derfor holder varmen bedre inde. Desuden er den vandafvisende og støjdæmpende.

Ifølge os er denne type glasuld det absolut bedste produkt inden for isolering. Men hvis du ønsker at benytte en anden type, gør vi naturligvis det.

EN KLOG INVESTERING

Hulmursisolering er en smart investering, der hurtigt kan tjene sig selv ind igen i form af en lavere varmeregning. Desuden øger det husets værdi, og du skåner miljøet. Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne for hulmursisolering, eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit hus egner sig til denne form for isolering. Vi har hovedsæde i Randers, men udfører også mange opgaver i bl.a. Viborg, Djursland samt resten af Jylland og Fyn.

Scroll til toppen