Murerarbejde

Hos Kronjysk Multiservice sætter vi stor stolthed i vores murerarbejde – fra rådgivning ved opstart til sidste finish. Vi er din tætte samarbejdspartner igennem hele projektet.

Vi er din samarbejdspartner til murerarbejde

Hos Kronjysk Multiservice gør vi en dyd i ikke blot at være din murer, vi vil være din samarbejdspartner og rådgiver i Randers, Viborg og Djursland. Det er vigtigt for os at du kan føle dig tryg ved at vores murerarbejde er udført med største omhu og at vi altid gør vores ypperste for at overholde enhver tidsplan vi sætter.

Vi anvender kun anerkendte produkter...

… inden for murer- og isoleringsbranchen. Det gør vi ganske enkelt fordi, selvom vi ser vores murer som værende blandt de bedste i branchen, er en murer kun så god som det materiale han/hun har mellem hænderne – og hvis vores arbejde for vores kunder i Randers, Viborg og Djursland skal være veludført og langtidsholdbart, skal vores produkter naturligvis også være i en kvalitet derefter.

Vi rydder op efter os selv

Ikke kun når arbejdet er udført, men også når vi forlader dit hjem i løbet af projektet, så du ikke skal bo i byggerod imens murerarbejdet udføres. Når murerarbejdet er udført, giver vi dig en gennemgang og sikrer at du er tilfreds med arbejdet samt gratis rådgivning om fremtidig vedligehold.

 

Gratis energitjek

Vi tilbyder gratis energitjek af isolering i din bolig, hvis du har murværk og loft i Randers, Viborg og Djursland. Det er naturligvis uden beregning eller krav til at du skal vælge os som murer, hvis der skulle være behov herfor – men det håber vi naturligvis på at du gør alligevel.

Vores basis for at tilbyde gratis energitjek er nemlig for at vise dig, at vi ikke sælger mere end hvad der er nødvendigt for at du har de bedste levevilkår og at dit hjem lever op til dine standarder. Hos Kronjysk Multiservice er du, vores kunde, i centrum.

 

Brug for et gratis og uforpligtende tilbud

Scroll to Top